E-book

Leiderschap, kun je dat leren?

Leiderschap en leiderschapsontwikkeling zijn hot. Er is veel behoefte aan kennis over leiderschap en de ontwikkeling ervan. Maar waarom eigenlijk? Hebben we leiderschap echt nodig? Hoe ontstaat leiderschap? Zijn er verschillende soorten leiderschap? Wat maakt leiderschap effectief of juist niet in welke situatie? En wat betekent dat als je kijkt naar jouw eigen specifieke situatie? Allemaal vragen die we in dit e-book voor je beantwoorden op basis van een degelijke wetenschappelijke verantwoording en praktijkvoorbeelden.

Dit e-book is bedoeld om de basis van leiderschap en leiderschapsontwikkeling voor je te verhelderen. We zoeken daarbij naar degelijke wetenschappelijke verantwoording en willen je aanzetten tot persoonlijke inzichten te komen. Ook kijken we naar de praktische toepasbaarheid van leiderschapsontwikkeling en hoe je dat aanpakt.

  • Welke competenties heeft een goede leider en hoe ontwikkel je die?
  • Waarom is goed leiderschap nodig?
  • Welke vormen van leiderschap zijn er?

Ja, ik ontvang graag dit e-book

Rolf is een gedreven psycholoog die mensen en teams helpt zich te ontwikkelen. We weten zelf vaak al prima wat goed gaat of juist niet werkt. Het gaat om dat ene cruciale zetje, wat tot inzicht leidt en waardoor je aan de slag gaat. Dat zetje geeft Rolf graag!