E-book

Teamontwikkeling, hoe werkt dat?

Teamontwikkeling is hot. Er is veel behoefte aan kennis over samenwerking in en tussen teams en de ontwikkeling ervan. Maar waarom eigenlijk? Hebben we teams echt nodig? Hoe ontstaan effectieve teams? Zijn er verschillende soorten teams? Wat maakt teams effectief of juist niet in welke situatie? En wat betekent dat als je kijkt naar jouw eigen specifieke situatie? Allemaal vragen die we in dit e-book voor je beantwoorden op basis van een degelijke wetenschappelijke verantwoording en praktijkvoorbeelden.

Dit e-book is bedoeld om de basis van teams en teamontwikkeling voor je te verhelderen. We willen je graag aanzetten tot het ontwikkelen van persoonlijke inzichten als het gaat om jouw team en jouw rol daarin. Vooral het antwoord op de vraag: “Wat kan ik vanaf morgen in mijn eigen team doen om het leuker en beter te maken?” staat centraal.

  • Hoe je grip krijgt op de impact van iedere beslissing op je organisatie en/of de keten?
  • Hoe je ervoor zorgt dat je fabriek 24/7 blijft draaien, maar dat je geen operators meer uit bed hoeft te bellen.
  • Hoe je met simulaties precies kan bepalen wat er gebeurt als je de instellingen van machines wijzigt of als je andere grondstoffen gaat gebruiken.

Ja, ik ontvang graag dit e-book

Rolf is een gedreven psycholoog die mensen en teams helpt zich te ontwikkelen. We weten zelf vaak al prima wat goed gaat of juist niet werkt. Het gaat om dat ene cruciale zetje, wat tot inzicht leidt en waardoor je aan de slag gaat. Dat zetje geeft Rolf graag!