Honey-ghost-trap Event

Leiderschapstraining honey-ghost-trap in Nederland.

Ben jij erbij?

Op 21 maart hebben we een nieuwe coachingsmethode voor bestuurders en directies gelanceerd: de honey-ghost-trap (HGT). We zijn de eerste in Nederland die deze methode toepassen. Best uniek, dus. Vorig jaar zijn we gecertificeerd en we konden niet wachten om onze inzichten te delen.

Omdat we hebben gemerkt hoe groot de impact was van de workshop die deelnemers op de lancering deden, willen we jou voor de zomer de kans bieden om hier een eigen ervaring in op te doen. Op vrijdag 14 juni en donderdag 18 juli organiseren we twee honey-ghost-trap events. Ben jij erbij?

Wat is de Honey-Ghost-Trap?
Je persoonlijkheid is breed. Zo breed dat het lastig is om helemaal bewust te zijn van je volledige persoonlijkheid. Van sommige trekjes, kwaliteiten en valkuilen ben je bewust. Dit noemen we je bewuste zelf. Maar er is ook een kant van jezelf waar je minder bewust van bent. En die heeft nét zoveel invloed op jou en je werk.

Met de Honey-Ghost-Trap hebben we een unieke manier om je totale persoonlijkheid boven tafel te krijgen. Zowel je bewuste als onbewuste zelf. Het geeft nieuwe inzichten, voor jezelf én voor anderen. Zodat jij relaties kan verdiepen, met jezelf én met anderen.

Zo ziet de dag eruit:

  • Een introductie van Ann Askenberger, bedenker van HGT. Snap je gelijk de hele theorie.
  • Workshops in kleine groepen, gegeven door onze HGT-coaches. Gaan we de theorie omzetten naar de praktijk.
  • Een borrel ter afsluiting. Mooi moment om je inzichten te delen en elkaar beter te leren kennen.
  • Je loopt de deur uit met meer inzicht in jezelf. En dan vooral je onbewuste zelf.


Waar, wanneer en hoe?
Het event is bij ons op kantoor in HIilversum.
Het inhoudelijke programma is op vrijdag 14 juni of donderdag 18 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Met een borrel tot 18.00 uur.

Hoe je erbij kan zijn? Schrijf je in via het formulier. Of stuur ons een mailtje naar office@akerendam.nl. Dan reserveren we een plek voor je. Je mag ook 1 collega meenemen.

Tot de 14e of 18e!

Ja, ik schrijf mij in