Themamiddag

Hoe geef je jouw veranderopdracht vorm?

Tijdens een eerdere kennissessie hebben we het gehad over adaptief leiderschap, leiderschap dat niet alleen vraagt om goede resultaten te behalen, maar ook mensen betrokken te houden terwijl je bezig bent om de organisatie de goede kant op te laten bewegen. In deze kennissessie focussen we op de veranderopdracht van de adaptieve leider.

Veranderingen in organisaties hebben vaak een ‘harde kant’ die gaat over de verandering in functies, processen, systemen en planning. Wanneer het tijd is om te gaan implementeren komen veel leiders er achter dat er ook een ‘hardnekkige kant’ is. Die voelt vaak ongrijpbaar omdat het gaat over cultuur, commitment, dynamiek en beleving. Tijdens deze middag pakken we het ongrijpbare met elkaar beet.

Ben je benieuwd welke fases er zijn tijdens een verandering? Wil je weten welk gedrag je van je medewerkers kunt verwachten in de verschillende fases? Heeft dat gedrag eigenlijk een functie? Wat heb je daar aan als leidinggevende en vooral: welke aansturing is er nodig?

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en wil je het event graag bijwonen? Schrijf je dan snel in!
Inloop is vanaf 12.30 uur en de themamiddag duurt van 13.00 tot 16.30 uur. Ter afsluiting is er gelegenheid om met elkaar na te praten met een hapje en een drankje

Ja, ik schrijf mij in