Themamiddag

Hoe behoud je talentvolle medewerkers voor je organisatie?

In de huidige, overspannen arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om niet alleen effectief talentvolle medewerkers te werven, maar ze ook binnen het bedrijf te houden. Een tekort aan talent heeft een direct effect op de prestaties van je organisatie, dus succesvol zijn in de ‘War on Talent’ is cruciaal.

(Jonge) professionals hebben hun werkomgeving voor het kiezen en als bedrijf moet je je daarom onderscheiden. Alleen een financiële prikkel is niet voldoende. Jij kunt je als organisatie onderscheiden op drie belangrijke thema’s voor de nieuwe generatie talenten: persoonlijke ontwikkeling, mentale gezondheid en maatschappelijke waarden. Maar hoe doe je dat?

Tijdens de themamiddag Talentontwikkeling op 17 november gaan onze organisatiepsychologen samen met jou de uitdaging aan om de belangrijkste best practices per thema vast te stellen. Hierdoor ga je naar huis met nieuwe inzichten en praktische handvatten om (jong) talent sterker te verbinden aan jouw organisatie. Je leert onder andere:

  • Welke maatschappelijke waarden voor jonge professionals belangrijk zijn en hoe je die op de werkvloer incorporeert.
  • Welke impact de snel veranderende wereld op de mentale gezondheid van jonge medewerkers heeft en hoe je hier als werkgever actief op inspeelt.
  • Hoe je ervoor zorgt dat jonge medewerkers optimaal hun talenten kunnen ontwikkelen en waarom dit een voorwaarde is bij de keuze voor een nieuwe werkgever.

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en wil je het event graag bijwonen? Schrijf je dan snel in! Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Inloop is vanaf 13.00 uur en de themamiddag duurt van 13.30 tot 17.00 uur. Ter afsluiting is er gelegenheid om met elkaar na te praten met een hapje en een drankje.

Het maximum aantal deelnemers voor deze themamiddag is bereikt, dus inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

We organiseren regelmatig kennissessies over verschillende onderwerpen. Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende themamiddagen? Stuur dan een mail naar office@akerendam.nl. Ook is het altijd mogelijk om een vrijblijvend gesprek met ons te plannen.