Themamiddag

Wat motiveert jouw talent?

(Jonge) Professionals hebben hun werkomgeving voor het kiezen en als bedrijf moet je je daarom onderscheiden. Alleen een financiële prikkel is niet voldoende. Jij kunt je als organisatie onderscheiden door rekening te houden met wat je talenten intrinsiek motiveert. Maar hoe doe je dat?

Tijdens de themamiddag Talentontwikkeling op 22 juni  gaan onze organisatiepsychologen samen met jou de uitdaging aan om te reflecteren op hoe talentmanagement binnen jouw organisatie aansluit op wat talenten drijft. Hierdoor ga je naar huis met nieuwe inzichten en praktische handvatten om (jong) talent sterker te verbinden aan jouw organisatie.

Aan het einde van de dag heb je:

  • Inzicht in de psychologie achter intrinsieke motivatie en wat dit betekent voor jouw organisatie.
  • Geleerd hoe je talentmanagement kan inzetten om nieuwe mensen aan te trekken, langer te behouden en aan jouw organisatie te verbinden.
  • Een beeld op welke vlakken jouw organisatie nu al effectief is en waar verbeterpunten liggen.
  • Hoe andere organisaties met dit vraagstuk om gaan en hier mee om gaan.

Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp en wil je het event graag bijwonen? Schrijf je dan snel in! Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Inloop is vanaf 12.30 uur en de themamiddag duurt van 13.00 tot 16.30 uur. Ter afsluiting is er gelegenheid om met elkaar na te praten met een hapje en een drankje.

Ja, ik schrijf mij in