Long read

7 tips om talentvolle medewerkers vast te houden

Talentvolle medewerkers aantrekken, boeien en behouden is voor iedere organisatie een uitdaging. Voordat talenten tot bloei zijn gekomen, vertrekken ze alweer naar bedrijven waar ze denken meer te kunnen bereiken. Zonde, want je hebt toch geïnvesteerd in iemands toekomst en raakt ervaring kwijt. Dat kan ook anders! Met deze 7 tips voor het vasthouden van talent.

In deze long read ontdek je in zeven handzame tips hoe je talent binnen je organisatie bindt. Niet alleen door te investeren in dure coachingstrajecten, maar vooral door medewerkers vrijheid te geven en als organisatie open te staan voor verandering. Uit deze long read haal je het volgende:

  • Hoe je als organisatie je aantrekkelijkheid vergroot.
  • Hoe je talent zelf de regie over hun carrière geeft.
  • Hoe je zorgt dat talent goed ondersteund wordt.

Ja, ik ontvang graag deze long read

Coenraad van Haren is een ervaren bedrijfspsycholoog die snel schakelt en geen blad voor de mond neemt. Vanuit zijn rol helpt hij bedrijven om talent te ontwikkelen en te behouden en groepen in beweging te brengen.Met een soms wat provocerende stijl vertaalt hij de dagelijkse uitdagingen van medewerkers, teams en organisaties naar gerichte interventies, praktische tips en eenvoudige oplossingen.

Meer weten?

Lees onze artikelen, eBooks en andere factsheets en volg ons op LinkedIn om regelmatig tips te ontvangen om mensen en teams beter te maken.
Assessments
Geef je medewerkers met een professioneel assessment een duidelijk beeld van hun krachten en valkuilen met heldere adviezen.
Trainingen
Laat je medewerkers samen leren, elkaar voorzien van feedback en praktijksituaties oefenen om specifieke kwaliteiten te verbeteren.
Coaching
Bied je medewerkers coaching aan om stil te staan bij individuele kwaliteiten en waar de potentie van een individu zit.
Hoe veilig voelen medewerkers zich in jouw organisatie?

Meld je aan voor deze themaochtend over psychologische veiligheid op 22 maart

Meld je aanx