Jouw betrokken bedrijfspsycholoog

Ons team bestaat uit échte psychologen die bruikbare toepassingen aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde theorieën. We zeggen waar het op staat, eerlijk en kritisch. We maken het niet mooier dan het is, doen geen concessies en verkopen geen ‘populaire praat’. Het gaat ons om de échte inhoud en blijvende oplossingen en resultaten. Wij gaan een relatie voor het leven aan. Jij investeert in ons en wij in jou. Vakmatig en persoonlijk.

De psychologen van Akerendam

Coenraad van Haren
Een snel schakelende organisatiepsycholoog. Neemt geen blad voor de mond. Brengt groepen in beweging en versimpelt complexe processen.

Direct – Eerlijk – Actiegericht

Toos Stegers
Enthousiaste sociale- en organisatiepsycholoog. Maakt complexe problemen behapbaar. Haalt het beste bij jou naar boven.

Enthousiast – Betrokken – Aandachtig

Ruben Kooy
Gedreven arbeids- en organisatiepsycholoog. Brengt mensen, teams en organisaties in beweging. Houdt zaken klein en simpel en is altijd betrokken. 

Betrokken – Open – Eerlijk

Frank Ruijg
Ambitieuze arbeids- en organisatiepsycholoog. Altijd bezig met de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Doet dat op een speelse en scherpe manier.

Ambitieus – Humoristisch – Persoonlijk

Judith den Boer
Gedreven arbeids- en organisatiepsycholoog. Heeft aandacht voor jouw situatie. Gaat uit van het positieve. Zet vragen om in antwoorden. En antwoorden om in actie.

Betrokken – Scherp – Vol compassie

Freek Haagsma
Creatieve arbeids- en organisatiepsycholoog. Staat graag naast je. Helpt mensen elkaar te versterken. Altijd met een vleugje humor.

Eigenzinnig – Scherp – Reflectief

Rosa Schuurmans
Sociale- en organisatiepsycholoog vol compassie. Zet organisaties in beweging door te prikkelen anders te denken en anders te doen. Staat altijd open om iets nieuws te proberen. Bewondert mensen die over hun ongemak heen stappen.

Speels – Betrokken – Confronterend

Marlies van Eijsden
Nieuwsgierige arbeid- en organisatiepsycholoog. Doet graag onderzoek en is goed in de juiste vragen stellen. Vindt dat je gedrag altijd vanuit verschillende perspectieven moet bekijken.

Eerlijk – Betrokken – Nieuwsgierig

Loubna Ouallal
Gedreven arbeids- en organisatiepsycholoog. Helpt jou met liefde verder naar jouw volgende stap. Altijd met een frisse blik en een grote glimlach.

Doortastend – Enthousiast – Vriendelijk

Marije Houwert
Betrokken organisatieadviseur en teamcoach. Zoekt altijd hoe ze mensen in beweging krijgt. Creëert opening voor verandering en verbetering. Gelooft dat mensen meer kunnen dan zij vooraf denken.

Persoonlijk – Enthousiast – Scherp

Marthe Oomens
Goudeerlijke psycholoog. Met haar analytische blik en persoonlijke touch weet ze het beste bij jou naar boven te brengen.

Eerlijk – Persoonlijk – Analytisch

Robert Visser

Energieke en ervaren arbeids- en organisatiepsycholoog. Helpt mensen met ‘effectief gedrag’ leren. Doet dit door wetenschap simpel en duidelijk uit te leggen. Deed dit al eerder in Moskou en New York.

Ervaren – Energiek – Wetenschappelijk

Albert Klompé
Organisatieadviseur. Coach. Assessmentpsycholoog. Is altijd op zoek naar de schakel die jou in beweging brengt. Zet z’n 20 jaar aan ervaring als directeur/bestuurder in om jouw patronen te doorbreken.

Ervaren – Vriendelijk – Kritisch

Monika Schmidt
Oplossingsgerichte klinisch psycholoog. Focust op creëren van beweging en verbinding in teams. Vindt altijd een oplossing.

Kritisch – Betrokken – Veerkrachtig

Ellen de Graaf

Betrokken en gedreven arbeids- en organisatiepsycholoog en stress-coach. Zorgt ervoor dat je stressvrij wordt en blijft. Met een praktische, confronterende en oplossingsgerichte aanpak haalt ze het beste bij je naar boven.

Betrokken – Praktisch – Eerlijk

Rein van Goor

Trainer in management- en adviesvaardigheden en persoonlijke effectiviteit. Voor hem is trainen een werkwoord: zijn trainingen zijn dynamisch, hebben diepgang waar nodig en een dosis humor waar mogelijk.

‘Hands-on’ mentaliteit – Dynamisch – Actief

Annemieke Figee

Klinisch psycholoog die haarscherp ziet welke patronen er in teams en organisaties spelen. Ik laat teams hun eigen patronen ontdekken en help ze om de vaak spannende gesprekken daarover aan te gaan. Ik ben vasthoudend, creatief en heb altijd de gewenste resultaten voor ogen.

Scherp – Invoelend – Aandachtig

Annette Post
Allround officemanager. Houdt van open en eerlijke communicatie. Leeft bij het motto van Pipi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

Eerlijk – Direct – Betrokken

Wienke Struijs

TGedreven project- en HR-manager. Altijd positief en op zoek naar verbinding. Is kritisch als het moet. En humoristisch als het kan.

Positief – Realistisch – Kritisch

Quirine Moorrees
Betrokken financieel administrateur. Gek op cijfers. Afgestudeerd in het fiscale recht en werkte 2 jaar in Chicago. Hecht veel waarde aan vriendschap en gezelligheid. Ook bij haar collega’s.

Enthousiast – Betrokken – Vriendelijk

Tessa Visser

Spontane officemanager met een oog voor detail. Neemt altijd haar verantwoordelijkheid. Is goed in staat prioriteiten te stellen. En creëert graag een plek waar iedereen zichzelf kan zijn.

Gedreven – Proactief – Betrouwbaar

Peter de Ruiter

Directe trainingsacteur. Resultaatgericht en in staat om gemakkelijk contacten te leggen door een open en vriendelijke houding. Helikopterview, maar met oog voor details en in staat om de vinger op de zere plek te leggen.

Analytisch – Vriendelijk – Resultaatgericht

Flip Boom
Enthousiaste trainingsacteur. Al meer dan 20 jaar bij ons! Zijn enthousiasme brengt hij graag over op de deelnemers. Gelooft in ontwikkeling door te doen.

Energiek – Menselijk – Scherp

Louk Muller

Enthousiaste trainingsacteur. Die nog enthousiaster wordt als jij stappen zet. Hij benadert situaties praktisch en bondig. En kan in trainingen makkelijk variëren in houding en gedrag. Met altijd als doel: jou laten groeien.

Enthousiast – Praktisch – Betrokken

Iris van der Does

Enthousiaste re-acteur waarmee je luchtig en veilig oefent. Ze prikkelt je met humor en maakt je bewust door de spiegel die ze voor je houdt. Met altijd als doel: het beste bij jou naar boven halen.

Enthousiast – Humoristisch – Analytisch

Annika Meerman

Trainingsacteur met een open blik. Houdt van ervaringsgericht werken. Is altijd nieuwsgierig en kan doorvragen als geen ander.

Nieuwsgierig – Ruimdenkend – Betrokken

Sophie Keijser
Levenslustige trainingsacteur. Eentje die mensen graag enthousiasmeert. En op hun gemak stelt. Gelooft in leren door te doen!

Flexibel – Energiek – Attent

Albertine de Kanter

Flexibele trainingsacteur. Stemt scherp en invoelend af op de ander.

Faciliteert met humor en enthousiasme een veilige leer-ervaring.

Open – Invoelend – humoristisch

Annemiek van Dongen
Trainingsacteur die gedrag op bestelling levert. Maakt van nature makkelijk aansluiting. Ervarend leren, leuker wordt het niet!

Energiek – Integer – Flexibel

Emilie Resink

Trainingsacteur die mensen laat ontdekken en ondervinden wat effectief is en wat niet. Belangrijker dan de vraag ‘wat werkt’ is namelijk de vraag; ’wat werkt voor jou?’ Mensen in een waarachtige en veilige setting laten oefenen, ervaren en experimenteren. Zo ontdekken we samen met welk gedrag jij jouw effectiviteit morgen al kunt vergroten.

Contact

’s-Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum

Email: office@akerendam.nl
Telefoon: +31 (0)35 678 22 50

9 valkuilen (en oplossingen) bij de overgang naar zelfstandige teams

Sta stil bij wat je wilt bereiken

 “Zijn jullie voortdurend bezig met brandjes blussen? Maak eens tijd om met elkaar te sparren en te reflecteren. Ook als de werkdruk hoog is. Dat leidt namelijk tot interessante en betekenisvolle oplossingen op de langere termijn.” 

Jackie is een enthousiaste arbeids- en organisatiepsycholoog die je helpt om gemotiveerd en effectief de dingen te doen die bij je passen.