Jouw betrokken bedrijfspsycholoog

Ons team bestaat uit échte psychologen die bruikbare toepassingen aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde theorieën. We zeggen waar het op staat, eerlijk en kritisch. We maken het niet mooier dan het is, doen geen concessies en verkopen geen ‘populaire praat’. Het gaat ons om de échte inhoud en blijvende oplossingen en resultaten. Wij gaan een relatie voor het leven aan. Jij investeert in ons en wij in jou. Vakmatig en persoonlijk.

De psychologen van Akerendam

Ruben Kooy

Gedreven arbeids- en organisatiepsycholoog die  mensen, teams en organisaties helpt om in beweging te komen en zich verder te ontwikkelen. Mijn geheim? Zaken klein en simpel maken, direct communiceren, kritisch naar elkaar blijven en vooral betrokken zijn.

Toos Stegers

Enthousiaste sociaal- en organisatiepsycholoog met aandacht voor jouw situatie. Ik maak complexe problemen behapbaar met pragmatische en psychologisch onderbouwde oplossingen. Dat doe ik door samen met je op te trekken en te onderzoeken hoe jij je eigen kracht optimaal kunt benutten.

Coenraad van Haren

Organisatiepsycholoog die snel schakelt en geen blad voor de mond neemt. Vanuit mijn rol help ik organisaties met complexe ontwikkelprocessen en breng ik groepen in beweging. Met een soms wat provocerende stijl vertaal ik actuele situaties naar gerichte interventies en oplossingen.

Rolf van der Meer

Gedreven psycholoog die mensen en teams helpt zich te ontwikkelen. We weten zelf vaak al prima wat goed gaat of juist niet werkt. Het gaat om dat ene cruciale zetje, wat tot inzicht leidt en waardoor je aan de slag gaat. Dat zetje geef ik graag!

Frank Ruijg

Ambitieuze arbeids- en organisatiepsycholoog met een gezonde dosis humor. Ik richt me op de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Hoe ik dat doe? Door op een speelse en scherpe manier de beleving en patronen van groepen te benoemen en oog te hebben voor de persoon.

Marthe Oomens

Goudeerlijke psycholoog met een missie om iedereen meer werkplezier te bezorgen. Met een analytische blik, een persoonlijk ’touch’ en praktische tools breng ik jou of je team naar een hoger niveau en zorgen we er samen voor dat je zoveel mogelijk vanuit jouw kracht werkt.

Laury Peters

Bevlogen arbeids- en organisatiepsycholoog die ervoor zorgt dat individuen en teams het beste uit zichzelf halen. Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid weet ik je zeker te raken en prikkel ik je graag om te ontdekken, te ondernemen en nieuwe stappen te zetten in je carrière.

Melissa van der Zwan

Energieke arbeids- en organisatiepsycholoog en coach. Samen met jou onderzoek ik wat jij nodig hebt om met plezier aan het werk te blijven, te groeien en ontwikkelen. Met een persoonlijke benadering, betrokkenheid en scherpe vragen help ik je doelen te vertalen in concrete acties.

Robert Visser

Energieke en ervaren arbeids- en organisatiepsycholoog met internationale ervaring in onder meer Moskou en New York. Ik heb een liefde voor psychologie en help mensen graag effectief gedrag te leren door de wetenschappelijke basis te verduidelijken en je daar zo snel mogelijk in trainen.

Albert Klompé

Organisatieadviseur, coach en assessmentpsycholoog die altijd op zoek is naar de schakel die jou in beweging brengt. Ik ben vriendelijk, vasthoudend, kritisch en doorbreek patronen. Mijn psychologische kennis en  20 jaar ervaring als directeur zet ik graag in om ervoor te zorgen dat jij resultaat boekt.

 

Annette Post

Allround officemanager die houdt van open en eerlijke communicatie. Het motto van Pippi Langkous past goed bij mij. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Met diezelfde toewijding zet ik mij iedere dag in om klanten en psychologen van Akerendam te helpen.

Quirine Moorrees

Betrokken financieel administrateur met een grote affiniteit met cijfers. Dit komt goed van pas in mijn werk. Ik studeerde fiscaal recht in Leiden en heb 2 jaar in Chicago gewerkt. Als echt ‘familiemens’ hecht ik veel waarde aan vriendschap en gezelligheid. Elementen die ik hier ook terugvind bij mijn collega’s.

Annemieke Figee

Klinisch psycholoog die haarscherp ziet welke patronen er in teams en organisaties spelen. Ik laat teams hun eigen patronen ontdekken en help ze om de vaak spannende gesprekken daarover aan te gaan. Ik ben vasthoudend, creatief en heb altijd de gewenste resultaten voor ogen.

Iris van der Does

Enthousiaste re-acteur die zich richt op luchtig en veilig oefenen. Door goed naar je te luisteren en te kijken, houd ik je een spiegel voor van je eigen gedrag. Ik gebruik humor, prikkel je en maak je bewust. Zo draag ik bij aan jouw ontwikkeling.

Freerk Wortelboer

Eigenzinnig & eensgezind. Dat is mijn motto. Als organisatiepsycholoog daag ik je uit te groeien, ruimte te nemen en balans te vinden. Eigenzinnig! En ik ondersteun teams (met eigenzinnige mensen) bij het eensgezind werken aan gemeenschappelijke opgaven. Ik ben betrokken, empathisch, duidelijk én confronterend.

Ellen de Graaf

Betrokken en gedreven arbeids- en organisatiepsycholoog en CSR-coach® die mensen helpt vitaal te zijn en te blijven. Ik help je van je stressklachten af, zorg dat je goed tot je recht komt in je werk en laat je optimaal functioneren. Mijn aanpak? Praktisch, confronterend, steunend en altijd oplossingsgericht.

Louk Muller

Trainingsacteur, die enthousiast wordt wanneer jij stappen zet. Vanuit mijn ervaring in management en HR benader ik situaties praktisch en bondig. In trainingen en assessments soms hard en hoekig, dan weer onpeilbaar en stil. Variaties in houding en gedrag, daar voel ik mij goed bij. Met als doel jouw groei.

Contact

’s-Gravelandseweg 73
1217 EJ Hilversum

Email: office@akerendam.nl
Telefoon: +31 (0)35 678 22 50

9 valkuilen (en oplossingen) bij de overgang naar zelfstandige teams

Sta stil bij wat je wilt bereiken

 “Zijn jullie voortdurend bezig met brandjes blussen? Maak eens tijd om met elkaar te sparren en te reflecteren. Ook als de werkdruk hoog is. Dat leidt namelijk tot interessante en betekenisvolle oplossingen op de langere termijn.” 

Jackie is een enthousiaste arbeids- en organisatiepsycholoog die je helpt om gemotiveerd en effectief de dingen te doen die bij je passen.